Welkom bij Margreet's voetverzorging

Goede voetzorg: Margreet van den Berg

Voeten krijgen niet altijd de aandacht die ze nodig hebben. Dit kan voetproblemen (eelt, likdoorns, ingroeiende nagels) geven. Een regelmatige voetbehandeling verbetert eventuele voetproblemen en helpt uw voeten gezond te houden. 

Na mijn opleidingen te hebben afgerond begon ik in 2002 mijn pedicurepraktijk. Naast de ‘gewone’ pedicurebehandelingen ben ik ook gediplomeerd medisch pedicure. Om bij te blijven in mijn vak volg ik vrijwel permanent allerlei cursussen.  

Alle behandelingen vinden in mijn praktijk te Lith plaats, maar desgewenst kom ik ook bij u op locatie. Bij behandelingen op locatie worden echter wel reiskostenvergoeding berekend. 

Behandelingen en verkoop van producten vinden uitsluitend plaats tegen contante betaling. U kunt ook pinnen.

Op deze website treft u onder andere informatie aan over verschillende behandelingen en kwalen en advies wat u kunt doen om uw voeten in een nog betere staat te houden. 

Zoekt u een betrouwbare pedicure, die u bovendien ook kan helpen bij voetproblemen met een medische oorzaak, dan bent u bij mij aan het juiste adres. 

Om een afspraak te maken vindt u alle gegevens onder

Uiteraard ben ik aangesloten bij: 

Vergoedingen voor Diabetespatiënten

Per 1 januari 2013 (eerst was de bedoeling met 1-1-2012, maar dit is aangepast) wordt bij diabetici type 2 met SIMMS classificatie 1 of hoger de behandeling vergoed uit de basisverzekering. (Dit is uitgezonderd cosmetische behandelingen zoals bijv. nagels lakken.) De jaren 2011 en 2012 zijn overgangsjaren.

Alle verzekeraars zijn bezig met een overgangsproces. Ik doe mijn uiterste best om op uw rekening het type DM en de SIMMS classficatie te vermelden.

Mocht onverhoopt een rekening toch niet vergoed worden neemt u dan gewoon even contact met mij op. Overigens is vergoeding momenteel ook afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

LET OP: Vraag altijd even na bij uw verzekering! Het is een overgangssituatie en sommige verzekeraars hebben afwijkende regels!